textankdammen

djur
se kartbilden i stort format Forradare OEI Maraton Joakim och Annika1 Joakim och Annika2 Tova och Athena redmetod Flensmarck1 Flensmarck2 Lyckan Regressionen Alans Sara


Plask... plums.
Välkommen att halka ned i vår puttrande ankdamm. Det sjuttonde numret samlar de lysande namn som strålat mest till en smockfull svartvit pöl. Längst upp i kartan hittar du landkrabborna, förrädarna som vägrade vara med: Ida Linde, Clara Dackenberg, Anna Hallberg, Sara Hallström och Viktor Johansson. De smäckra djuren i djupet presenteras här under. Låt det kalla instängda vattnet tränga in i dina kläder.Diktsamtalsmaraton 
| Har du också rört dig på skjutfält? Helene Rådberg och Aase Berg diskuterar vreden.

Do you go to the dungeon to find out how to make peace with your days in the dungeon   | Vi ville att Tova Gerge och Athena Farrokhzad skulle skriva en text om att alla har legat med alla. De svarar med att gräva ned näbbarna i en karaktärskluckande flyktförsök, förnekelse och indignation.
Förvirrade nödsignaler från en friktionspunkt mellan en kinky källare och en rå vind  Tänka, jag menar ju egentligen: agera vidare utifrån min pappas kapital. Joakim Andersson och Annika Boholm följer upp källarkrampen med en utväxling förlamade framtidsutsikter.

Redaktörsmetoden
| Desto mer lönsamt är det att publicera sig i tidskriften. Det kan ha drivit oss redaktörer till en överrepresentation av oss själva i numren. Det kan ha framdrivit den här texten. Anna Sandwall försöker efter fyra års arbete ta reda på vad som egentligen händer när Ett lysande namns nummer blir till.

Grums från ett smargasbord
| Gris, Al-Ánder och Tsvetovetkov översatta av Alan Asaid.

Lyckomanifestet  Varför är alla böcker så ledsna? Josefin Holmström och Per Olvmyr sväller sin sekt till en lyckligare litteraturvärld. Förräderi är att tala om verklighet.
Vecka | Kristofer Flensmarck ställer inte upp på deras villkor och serverar oss istället en dyster sammanfattning av ett vardagsliv.

Regressionsmanifestet
  | Andrahål-flejahål-häjihål-ujspjung-ujabuja. TITTA! Elise Karlsson, Sara Tuss Efrik och Lyra Ekström Lindbäck har blivit en bäbis, och tänker inte sluta jollra förrän alla har blivit självomedvetna på nytt.
                                                                                                        Utgång 
| Nästa nummer